NIEUWS

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen van het project.

Altijd leuk als scholen tevreden zijn…. (juni 2022)

We zijn volop bezig met het geven van de lessen Op Avontuur in de Techniek. Vandaag waren we te gast bij de Floraschool in Krimpen ad Lek samen met Gerrit Casteleijn van Bakkerij Casteleijn. En dit schreven ze op hun Facebook pagina.

We gaan weer van start……. seizoen 2022

De planning is weer gemaakt en vanaf april 2022 gaan we weer diverse scholen lesgeven. We hebben er zin in.

Lessen voor het najaar 2020 (31 augustus 2020)

We gaan de afspraken inplannen voor de lessen voor de komende maanden. Gelukkig zijn de scholen weer goed begonnen en we kijken er naar uit om weer bij jullie langs te komen.

We pakken de draad weer op (8 juni 2020)

Scholen starten weer op en daarom zijn we weer in contact met alle scholen om de lessen in te plannen. We hopen jullie snel te zien en als het niet voor de zomervakantie lukt, dan zien we jullie zeker na de zomervakantie!

We liggen even stil…. COVID19 (17 maart 2020)

De scholen zijn gesloten… en dat betekent dat het project Op Avontuur in de Techniek even stilligt. We hopen dat we ze snel als mogelijk weer op kunnen starten.

Aanmeldingen 2020 zijn binnen (5 maart 2020)

Het aantal aanmeldingen voor 2020 is weer gegroeid. Komende maanden gaan we 32 lessen Op Avontuur in de Techniek verzorgen op scholen in de Krimpenerwaard, Capelle a/d IJssel en Krimpen a/d IJssel. Een mooi aantal en daar zijn we trots op.

Bijeenkomst met Wethouders (12 februari 2020)

De organisatoren van Op Avontuur in de techniek hebben op 12 februari 2020 een bijeenkomst gehad met de wethouders van de gemeentes Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard.

Tijdens deze bijeenkomst is het nieuwe logo onthuld en zijn de plannen voor de komende jaren bekend gemaakt. Het was gelijk een mooi moment voor het maken van foto’s en filmpjes van de wethouders.

De wethouders hebben de wens uitgesproken dat zij ook een les bij gaan wonen in hun gemeenten.