Werkplekaanpassingen

Werkplekaanpassingen is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Het bedrijf maakt al 15 jaar aangepaste werkplekken voor medewerkers bij allerlei bedrijven in heel Nederland. De producten worden vanaf idee tot levering verzorgd en zo ontstaan er zelfs compleet nieuwe uitvindingen.

Wat heeft Werkplekaanpassingen met techniek?

Eigenlijk is alles wat we doen techniek. We ontwerpen zelf (met pen en papier en met de computer). We maken proefopstellingen om te kijken of het werkt. En we maken zittingen en ruggen voor stoelen en krukken en ook onderdelen voor andere ergonomische oplossingen. En we monteren de producten ook zelf. En voor de onderdelen die we niet zelf kunnen maken, werken we samen met andere bedrijven in de techniek zoals stoffeerders, lassers, houtbewerkers en technici.

Waarom werkt Werkplekaanpassingen mee aan het project?

Wij vinden het belangrijk dat er voldoende mensen met hun handen kunnen werken. Dagelijks merken wij dat er een gebrek is aan goede vakmensen en daarom werken we mee aan het project om zo te laten zien dat techniek hard nodig is en dat het ook erg leuk is. Dat proberen we in de lessen over te dragen.

Bedrijfsgegevens:

Werkplekaanpassingen – Postbus 227, 2920 AE Krimpen aan den IJssel

Kontaktpersoon: Ernst Jan van Niedek

Telefoon : 0180-514782

Website : www.werkplekaanpassingen.nl

Email: info@werkplekaanpassingen.nl